De Zonnebloem Limmen en Stichting Oud-Limmen nodigen u uit voor een gezellige middag met een hapje en een drankje. De middag wordt gehouden op woensdag 17 april in Heeren van Limmen en begint om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur.

Met foto’s en filmbeelden laat Stichting Oud-Limmen het ontstaan en de geschiedenis van de scouting in Limmen zien. De scouting is op 3 maart 1946 opgericht, mede dankzij Siem van der Peet en Jaap Valkering en met ondersteuning van kapelaan Van der Zon. De scouting is begonnen in de ‘Pius’ en het parochiehuis, en werd later uitgebreid naar het gebouw aan de Kapelweg. Natuurlijk is er ook veel beleefd tijdens de talrijke kampen in binnen- en buitenland. Het is een feest van herkenning om al die gezichten van oud-scoutingleden weer te zien. Voor vervoer kunt u bellen met Ria Hooijboer, tel. 5052235.