Afgelopen zaterdag is het eerste team van de G-bowlers Sports4all Heiloo kampioen van Noord-Holland/Flevopolder geworden.

Deze competitie werd over 4 ronden gespeeld bij de deelnemende verenigingen Hoofddorp, Heiloo, Almere en Heerhugowaard. In totaal namen er 12 teams deel aan het kampioenschap. Dit is een geweldige prestatie voor het Heilooƫr team, omdat zij nog maar voor het tweede seizoen meedoen. Daarmee is weer eens het bewijs geleverd dat mensen met een beperking zich, met wat speciale en goede begeleiding , uitstekend kunnen ontwikkelen en goede prestaties kunnen leveren. Sports4all Heiloo begeleidt deze doelgroep elke 14 dagen in Bowling & Party Centrum Heiloo.

Het overgrote deel ontwikkelt zich naast het bowlen ook sterk op het sociale vlak. Hierdoor beleven zij het gezamenlijk bowlen steeds meer als een leuke en plezierige bezigheid en ze gaan het ook als een sportief evenement ervaren waar je zelfs prijzen mee kunt winnen! Door al de vrijwillige coaches en begeleiders wordt dit dan ook als heel bijzonder ervaren.