Op dinsdag 30 april organiseert Team Sportservice Kennemerland van 10.30 – 12.00 uur een sportinstuif voor leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van basisscholen in de gemeenten Castricum en Heemskerk.

Anderhalf uur sporten en spelen in sporthal de Velst in Heemskerk (De Velst 5, Heemskerk. Ingang tegenover The Workout) onder leiding van de gymleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland. Er zijn verschillende klim-, spring- en zwaaionderdelen, de saltostoel, voetbal en heel veel meer.

Handboogschietvereniging Assumburg is ook aanwezig en leert je schieten met een echte handboog. Deze activiteit is voor kinderen uit groep 5 tot en met 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Deelname is gratis.

Inschrijven verplicht via het inschrijfformulier op deze website. De inschrijving is gelukt als de blauwe balk met daarin de bevestiging in beeld verschijnt. Geen inschrijfformulier in beeld? Dan is deze activiteit vol.