Op zo’n 35 woensdagavonden per jaar repeteert de Seaside Big Band o.l.v. Konrad Koselleck of zijn vaste vervanger Florian Sperzel in een leslokaal van het Cultuurhuis te Heemskerk.

Jong en oud is vertegenwoordigd en regelmatig zijn er vacatures te vervullen in het nu 19-koppige orkest. Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van jazz, blues, rock en latin. De meeste nummers zijn eigen composities van de dirigent, dan wel door hem gearrangeerde versies van bestaande composities. Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan hoe samen muziek te maken en aan de muzikale ontwikkeling van de individuele bandleden.

Er wordt gespeeld van geschreven muziek, maar er is ook veel aandacht voor improvisatie. De band verzorgt elk jaar een aantal optredens in Heemskerk en de nabije omgeving.

Zondag 14 april 2019 vanaf 16.00 uur in Vredeburg, Dusseldorperweg 64 in Limmen. De toegang is vrij, maar steunen kan door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer tel/fax: 072-5053414 e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl