Vandaag, 10 april is het weer zover: de jaarlijkse Peuterkoningsspelen op de Paulusschool! Met dit jaar als thema ‘Back to the future’.

De kinderen van de Paulusschool organiseren regelmatig activiteiten die passen bij de thema’s waaraan op school wordt gewerkt. Zij leren zo probleemoplossend te denken, plannen te maken en samen te werken. Voor de peuters van Heiloo hebben zij dit jaar weer uitdagende Peuterkoningsspelen georganiseerd. De kinderen uit groep 5 en 6 hebben van alles geleerd over uitvindingen uit het verleden, heden en toekomst. Voor de peuters hebben zij allerlei activiteiten bedacht rondom dit thema.

Op woensdag 10 april nodigen zij alle peuters van Heiloo uit om mee te doen met de Peuterkoningsspelen met als thema ‘Back to the future’. Wat gaat er gebeuren? Er wordt onder andere gezongen, voorgelezen, geschminkt, er is een speurtocht, een speelhoek en er zijn spelletjes in de speelzaal. Een afwisselend en uitdagend programma, gemaakt en voorbereid door de kinderen van groep 5/6!