De organisatie van de kermisloop houdt wel van een grapje en dat was te merken op 1 april.

Zij plaatsten op hun Facebookpagina het volgende bericht:

“We hadden na vorig jaar wel een run verwacht op de tickets voor de derde editie van de kermisloop uitgeest…..maar dat het dit jaar al na 4 uur(!!!) helemaal uitverkocht is, overtreft onze stoutste dromen. We gaan er echt een top evenement van maken, dat is nu wel zeker!”

Er reageerden veel geschokte kermislopers die dachten dat ze buiten de boot vielen. Een aantal mensen die reageerden hadden de 1-april grap gelijk door en speelden leuk mee. Tamara Vrouwe bijvoorbeeld, zij tagde haar vriendinnen en schreef het volgende: “Meiden, ik was blijkbaar net op tijd. 2 teams ingeschreven, verdeling zien we later wel! Het Factateam is ook gelukt.

Op 2 april plaatste de organisatie van de kermisloop het verlossende bericht dat het een grap was: gelukkig voor alle deelnemers start de inschrijving pas op 1 mei.