Op vrijdag 5 april om 21.30 uur treedt het 1e team van HZV het Vennewater in de Sporthal aan Het Zevenhuizen aan tegen Os Lusitanos uit Amsterdam, uitkomend in de 1e divisie A landelijke competitie.

Deze wedstrijd is voor beide teams zeer belangrijk omdat het resultaat bepalend zal zijn voor het spelen van nacompetitiewedstrijden. Deze wedstrijden zijn dan weer bepalend voor het wel of niet degraderen. Het team én de vaste kern supporters zitten daar echt niet op te wachten en maken zich op voor deze wedstrijd. Daarbij wil de ‘harde’ kern alle liefhebbers van een mooie en vooral spannende pot zaalvoetbal oproepen om deze vrijdagavond massaal naar de sporthal te komen om dit team als enige echte Heilooër zaalvoetbalvereniging met hun aanwezigheid te komen ondersteunen. Dresscode: groen-wit.

Naast het stemgeluid zijn toeters en vlaggen natuurlijk van harte welkom. DJ Daro zal voor de muzikale omlijsting zorgen. HZV Heren 2, met zekere promotiekansen, zal voorafgaand aan deze wedstrijd om 20.00 uur tegen Vrone 3 spelen.