De voorbereidingen voor de 49e grote rommelmarkt van Muziekvereniging Eensgezindheid die op 25 mei plaatsvindt in Egmond-Binnen zijn in volle gang.

De eerste grote inzamelactie is op zaterdag 6 april, de andere volgen op 20 april en 11 mei. Die dagen kunnen inwoners van de gemeente Bergen en Heiloo hun spullen die bij ons een tweede kans kunnen krijgen beschikbaar stellen aan de ophaaldienst van de vereniging. Alles wat nog bruikbaar is, is welkom. Meubilair, potten en pannen, fietsen, glas en aardewerk, boeken, speelgoed, gereedschap, ijzerwaren, lampen, koel- vrieskasten, computerapparatuur, radio- tv’s , kunst en antiek, tuingereedschap, fotoapparatuur, etc. Ook draagbare (gebruikte) kleding en schoenen zijn welkom.

Een telefoontje of e-mail naar één van de adressen, die hieronder vermeld staan, is genoeg om er voor te zorgen dat de spullen worden opgehaald. Tillen en sjouwen doen de medewerkers van de rommelmarkt. De rommelmarkt is bestemd om de kosten van de muziekopleiding te kunnen bekostigen, de instrumenten te kunnen vernieuwen en uniformen te kunnen aanschaffen.

Het aanbieden van spullen kan bij Piet Apeldoorn – 5061324, Vincent Pepping – 5065601 of Piet Zonneveld – 5065517.

U kunt tevens een e-mail sturen naar info@eensgezindheidegmond.nl.