The Guy Next Door, de inmiddels regionaal zeer bekende band, heeft op Koningsdag een geweldig optreden verzorgd in Plan Oost in Heiloo.

De Vier muzikale vrienden Joël, Jip, Sem en Reno speelden daarmee een thuiswedstrijd vanwege het feit dat ze alle vier woonachtig zijn in Plan Oost. Ondanks meerdere aanbiedingen hoefden ze dan ook niet lang te twijfelen. “Hoe leuk is dat om in de omgeving waar je bent opgeroeid te kunnen spelen” reageerden de mannen enthousiast. En spelen deden ze, drie uur lang maar liefst speelden ze de meest gave nummers. En vrijwel alle nummers hebben zij zelf geschreven.

Ondanks de kou kwamen er steeds meer mensen bij. Het publiek was zeer enthousiast en het bekende “we want more” kon niet uitblijven. Er werd hier en daar al geroepen dat er een nieuwe traditie is geboren in Plan Oost. En wie weet zien we de mannen volgend jaar weer. Onder andere Funk, Rock, Blues, afgewisseld met een enkele covers, maakte het divers en voor iedereen heerlijk om naar te luisteren. Het virtuoze gitaarspel van Jip, het prettige stemgeluid van Sem, de innemende baskwaliteiten van Reno en het geweldige drumspel van Joël hebben Koningsdag Plan Oost op de kaart gezet. Binnen een dag al duizenden likes op facebook zegt genoeg. Hopelijk tot volgend jaar!

Bedankt mannen van The Guy Next Door