In de reeks van het portretteren van bekende Castricummers komt het muzikale duo Jos van Beest en Marielle Koeman zaterdag 13 april tussen 14.00 en 16.00 uur naar Perspectief in Bakkum om te poseren.

Jos komt uit een muzikaal gezin waar de piano een prominente plaats innam. Het pianospel van Jos is altijd swingend en kenmerkt zich door geïmproviseerde intro’s en eigen interpretaties. Marielle begon op haar achttiende met het nemen van klassiek zangles. Ze heeft van nature een prachtige stem en vertolkt op geheel eigen wijze een breed repertoire in diverse talen. Niet alleen op het podium, maar ook privé vormen Jos en Marielle een duo en zijn in Castricum vooral bekend door het organiseren en optreden bij “Jazz in Bakkum”.

Omdat er deze middag nog enkele plekken vrij zijn is iedereen welkom in het atelier van Perspectief, van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum om Jos en/of Marielle te tekenen, schilderen of boetseren. Kunstenares Maria Heideveld is op deze middag aanwezig om een ieder van deskundig advies te dienen.

Alle materialen graag zelf meenemen en vergeet je fototoestel niet zodat het werk na de sessie thuis afgemaakt kan worden. Om uit de kosten te komen wordt van iedere deelnemer een bijdrage van € 5,00 gevraagd.

De gemaakte kunstwerken zullen tijdens de Castricumse Kunstfietsroute bij Perspectief tentoongesteld worden. Bij de opening, op 1 juni, mogen Jos en Marielle hun meest favoriete kunstwerk uitzoeken. De maker van dit werk verdient hiermee een cadeaubon. Inlichtingen en aanmelden via de site: perspectiefcastricum.nl of bij Froukje Docter, 06-13050180