Zondag 14 april werd het regiokampioenschap geturnd voor de vierde en de vijfde divisie. In de ochtendwedstrijd kwamen jeugdturnsters Khee en Sara in actie.

De meiden begonnen op sprong. Khee liet hier een sterke half in half uit zien en scoorde hoog. Daarna kwam de brug. Sara turnde een mooie en strakke oefening en wist een goede score neer te zetten. De meiden hebben de wedstrijd goed geturnd op balk en vloer.

In wedstrijd twee turnde junior Elise een superwedstrijd met onder andere een prachtige vloeroefening. Zij behaalde dan ook de hoogste score van de wedstrijd. Elise mocht in het eindklassement de vierde prijs in ontvangst nemen. Senior Brechtje kwam in de laatste wedstrijd in actie en turnde een goede wedstrijd. Zij straalde tijdens haar keurige vloeroefening. Khee en Elise zijn doorgestroomd naar het districtskampioenschap.

Voor meer info: www.gthgymnastics.com.