Op Koningsdag zijn er op verschillende plaatsen in het dorp oranje activiteiten georganiseerd. In dit artikel een overzicht wat je kunt doen in Heiloo op Koningsdag. Veel plezier!

Plan Oost

Plezier voor groot en klein op Koningsdag bij ‘t Oosthonk. Naast de traditionele spelletjes voor de kinderen, staan er dit jaar ook een dj en livemuziek op het programma. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de kinderen meedoen aan allerlei spelletjes. Vanaf 15.30 kun je bij de barbecuewagen terecht voor een verse hamburger of hotdog. Dj Daan staat tussen 16.00 en 17.00 uur achter de draaitafel, waarna om 17.00 uur The Guys Next Door de muziek verzorgen totdat om 20.00 uur het feest is afgelopen.

Heiloo West

In de speeltuin tussen Boekenstein en Baetenburg organiseert de Oranjecommissie tussen 11.30 en 13.30 uur als vanouds weer een leuk feest! Op het programma: spelletjes voor kinderen tot 12 jaar (o.a. de koning natgooien, spijkers slaan, skippybalrace en spekhappen), vrijmarkt en er zijn suikerspinnen en entertainment met Clown Ellebel en dj Daan. Een spelkaart kost € 2,- en is inclusief grabbelen, limonade en een ijsje. Verder zijn er koffie met cake en hotdogs!

Oranjebal in Ypestein

Voor de 29e keer Oranjebal in Heiloo. En net zoals al die andere jaren belooft het ook dit jaar een groot feest te worden in de tent in Ypestein. Nieuw dit jaar is de loterij waarbij je toffe prijzen kunt winnen die gesponsord zijn door ondernemers uit Heiloo. Ook dit jaar is Oranjebal dus ‘Door Heiloo, voor Heiloo’. Het programma voor 2019 ziet er als volgt uit:
14.00 Sport & spel
15.45 Joe Track
17.00 Loterij
17.30 Bad Name
19.00 Memphis
20.45 Bob en de Blueband