Van 10 tot en met 13 april kunt u genieten van een nieuwe voorstelling van de Egmondse toneelvereniging De Flierefluiters.

Het wordt weer een ouderwets avondje lachen met het stuk ‘Verwarringen’, een hilarisch, verrassend en tot de verbeelding sprekend blijspel van Alan Ayckbourn. Ayckboum is een bekende Engelse toneelschrijver van het ultieme blijspel. Stukken als ‘Slippers’, ‘Liefde half om half’, ‘Prettige feestdagen’ en ‘Bedkwartet’ waren wereldwijd grote hits. De regie van deze Egmondse versie is in handen van Cok Sjoukens. Het stuk bevat 4 aktes die elk afzonderlijk te spelen zijn, maar die ook met elkaar van doen hebben. Schone schijn, uitgebluste relaties en merkwaardige mensen met net zo merkwaardige trekjes zijn onderwerpen die u in al hun herkenbaarheid kunt terugzien op het toneel.

U kunt het allemaal zien van woensdag 10 april tot en met zaterdag 13 april om 20.15 uur in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. Kaarten kosten 11 euro, te verkrijgen bij:

* Geert Bes tabaksspeciaalzaak – Voorstraat 48, Egmond aan Zee
* Kringloopwinkel Tol – Lamoraalweg 53 B, Egmond a/d Hoef
* Telefonisch: 06-17361425
* Website: www.flierefluiterstoneel.nl