Zaterdag 20 april heeft het Open Podium in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest een internationaal karakter met muzikanten uit Engeland en Canada, Nederlandstalige kleinkunst en Franse chansons.

De volgende optredens heeft de organisatie vast kunnen leggen: Joost Bakker zingt en speelt eigen teksten en liedjes. William Dashwood speelt nummers van zijn cd ‘A Boy at Heart’. Käthe van den Hurk: Nederlandstalige kleinkunst met begeleiding van Jasper Swank op piano. Otto Cepella en Susan Sweeney: folk uit Canada. Nicolette Knape zingt Franse chansons waarin zij de vrijheid, troost, passie en liefde vindt die zij zoekt in de muziek. Avagardner is een vijfmansformatie die, zoals ze zelf zeggen, een mix spelen van J.J. Cale en de Rolling Stones.

De zaal is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk ook dit keer gratis! Meer informatie www.dezwaancultureel.nl.