Als jij je ideale baan mag vormen… hoe ziet die eruit? Welke werkzaamheden passen daarin? Welke talenten van jou kan je daarin kwijt? Wat vind je leuk om te doen? Waar krijg je energie van?

Door actief aan de slag te gaan met deze vragen, krijg jij een invulling van jouw droombaan. En als je weet wat je wilt, kan je vervolgens ook de vertaalslag maken naar de praktijk. Miranda Winters verzorgt op donderdag 11 april in de bibliotheek in Castricum een inspirerende workshop. Miranda helpt je op weg naar de verwezenlijking van jouw droombaan.

Vind je nog voldoende aanknopingspunten in je huidige baan? Bij je huidige werkgever? Of wordt het echt tijd voor wat anders? In de workshop gaan ze aan de slag met de invulling van jouw droombaan. Je gaat de deur uit met het eerste beeld van jouw ideale baan.
Voor meer informatie kun je kijken op  www.mensenwaarde.nl.

Je bent van harte welkom op donderdag 11 april in Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is €10,-. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. Reserveren kan via deze website of bij de klantenservice  in één van de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard. Je kunt alleen per pin betalen.