Zaterdagochtend 30 maart was het weer zover. De kinderen van Zwembad Loos stonden klaar om hun zwemdiploma te gaan halen.

Springend, duikend en rollend van de kant lieten de kinderen hun kunsten zien aan het meegebrachte publiek. Na een groot applaus mochten de volgende kinderen hun welverdiende diploma in ontvangst nemen:

Diploma A: Annemijn Bakker, Aref Abo, Floris Osinga, Hanna Matena, Hossein Hamad, Marlou Apeldoorn, Merijn Giesbertz, Nel Heemskerk, Sam van de Werken, Teun Wernsen, Thijmen Leek, Zakharia Hamad.

Diploma B: Clair Louise Salgado da Matta, David van der Woel, Elias Fresenay Seltene, Hanna Groeneveld, Hylke Camijn, Luuk Edelman, Meahb van den Brug, Milou den Engelsen, Mylan Vos, Nina Tam, Phileine van Dongen, Roos Molenaar, Sanne de Winter.

Diploma C: Eline Wit, Maryam Amiriyan en Renske Bitter.