Musicalvereniging De Hanswijckers pakt in haar jubileumjaar flink uit met de bekende musical SHReK. Een komische en avontuurlijke musical over (ver)oordelen, afgaan op uiterlijk en een lang en gelukkig leven.

Shrek is een Oger en leeft teruggetrokken maar volkomen gelukkig in zijn eigen moeras. Door zijn ouders weggestuurd op zijn zevende, uitgelachen en opgejaagd omdat hij een Oger is, heeft hij eindelijk rust gevonden op zijn eigen plekje in de wereld. Tot op een dag een invasie van sprookjesfiguren zijn leefomgeving bezet, op bevel van de tirannieke Heer Farquaad. Shrek gaat op missie om de sprookjesfiguren te helpen en zijn moeras weer terug te krijgen!

Op zijn reis naar Duloc, om verhaal te halen bij Farquaad, ontmoet hij de hysterische Ezel. Tegen wil en dank reizen ze samen en krijgen ze de opdracht de knappe prinses Fiona te bevrijden uit haar toren. De beloning? Shrek krijgt zijn moeras weer terug. Heer Farquaad heeft zo zijn eigen belang bij de redding van prinses Fiona.

Aangekomen bij het kasteel waar prinses Fiona opgesloten zit, blijkt het niet zo gemakkelijk om haar te redden. Eerst moet De Draak verslagen worden. Of dat lukt…

50-jarig bestaan De Hanswijckers
Dit jaar bestaat musicalvereniging De Hanswijckers 50 jaar. Een bijzonder jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Er wordt daarom op 1 juni, rondom de matineevoorstelling, een reünie voor oud-leden en betrokkenen georganiseerd. Dé kans om je medespelers weer te spreken en herinneringen op te halen. Uiteraard wordt de reünie aangekleed met foto’s en ander beeldmateriaal, maar ook met een hapje en drankje.

Kaarten voor de musical en de jubileumvoorstelling inclusief reünie zijn te verkrijgen via www.hanswijckers.nl.