Zaterdag 13 april deed meisjes C1 van handbalvereniging Meervogels ’60 uit Akersloot mee met het NK zaalhandbal voor C-jeugd. Met een, door transportbedrijf Zandbergen gesponsorde, bus vertrokken de meiden en supporters om 8.00 uur naar sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.

In een fantastische ambiance werden de eerste 2 poulewedstrijden helaas verloren en de 3e wedstrijd tegen MHV eindigde, na een spannend gelijk opgaande strijd, in een gelijkspel; 18-18. De meiden waren hiermee laatste in de poule. Er volgden nog 2 kruisfinales; de eerste verloren ze met 13-10. De laatste wedstrijd was weer tegen MHV; ook deze wederom gelijk opgaande wedstrijd verloren ze uiteindelijk met 15-14. Hiermee zijn ze 8e geworden van Nederland waar wij, als kleine dorpsclub tussen al die grote topsportclubs, enorm trots op zijn! De meiden en al hun supporters hebben een fantastische dag gehad.