Het brandweernieuws van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart.

Castricum
Maandagochtend 25 maart was er om 09:57 uur een loze brandmelding bij Serviceflat Sans Souci.

Maandagavond 25 maart heeft er brand gewoed in een elektriciteitskast op de Asserlaan. Bij aankomst van de brandweer was de brand al bijna uit. Vlak daarvoor kwam er behoorlijk wat rook uit de kast en waren er veel vonken te zien. Door de brand zat een deel van de wijk zonder stroom. Het energiebedrijf was na ruim een uur ter plaatse en nam de klus over. Lees hierover meer in dit artikel.

Akersloot
Woensdagochtend 27 maart om 04:39 uur zijn de brandweerlieden ter plaatse geweest om collega’s af te lossen bij een zeer grote brand die woedde in een bedrijfshal aan de Lorentzstraat in Alkmaar. De brandweerlieden zijn tot een uur of 08:00 bezig geweest met het nablussen.