De twee dagen Heilooër Limmer Bokkentocht wordt voortgezet. De organisatie van de halfjaarlijkse Bokkentocht heeft besloten de vorig jaar ingezette twee dagen te continueren.

Op de zondag is bij sommige horecagelegenheden de ‘deelnametijd’ iets afwijkend. De uitzonderingen zullen op de stempelkaart vermeld worden. Zo kunnen degenen die zaterdag iets anders hebben én de liefhebbers die meer verschillende bieren willen proeven ook de zondag gaan fietsen.

Er zullen weer genoeg smaken te kiezen zijn op 13 en 14 april a.s. vanaf 14:00 uur, en hopelijk kunnen we er net als vorig jaar lekker buiten van genieten! De deelnemende zaken zijn Blondes, Brouwerij Dampegheest, EetBarLekker, Fletcher Hotel, Heeren van Limmen, Herberg Jan, De Kamer, Keuken met Karakter, ‘t Kroegje, La Strada, Sportcafé Het Vennewater, De Wit en Di Fiorentina.

Blonde voorjaarsbieren zijn gemiddeld wat lager in alcohol dan donkere Herfstbocken (de laagste is zelfs 3,4%), zodat je er met het warme weer eentje meer kan proeven. Direct bij de (overal aan te schaffen) informatieve stempelkaart ontvang je een presentje en bij elk café een hapje bij je eerste bier. De hapjes zien er veelbelovend uit en zijn zeer gevarieerd. Van de opbrengst van de stempelkaarten gaat 20% naar een goed doel, deze editie is gekozen voor Timmerdorp Heiloo.

De organisatie wenst iedereen veel fiets- en proefplezier!