De van oorsprong Duitse supermarktketen Aldi opent een vestiging in winkelcentrum ‘t Loo.

Dat is bekendgemaakt tijdens een algemene ledenvergadering van de huurders van ‘t Loo op maandag 8 april jongstleden. De discountsupermarkt heeft het contract inmiddels getekend. Hiermee komt een einde aan een lange periode van onzekerheid voor de huurders. Kees Burger, voorzitter van de winkeliersvereniging van ‘t Loo: “De huurders reageerden positief op het bericht. Er komt eindelijk duidelijkheid.”

De komst van de Aldi houdt in dat het gebied rondom ‘t Loo goed onder de loep genomen wordt. Dit ook in combinatie met de realisatie van woningen in het voormalige Open Huis boven het winkelcentrum. Ook de indeling van het winkelcentrum zal moeten worden aangepast. Waar de winkels in het centrum momenteel voornamelijk in de lengte zijn gesitueerd, is men voornemens om enkele hiervan in de breedte in te delen. Uitkijkpost houdt u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen in en om ‘t Loo.