De Lionsclub Noord-Kennemerland organiseert op maandag 8 april de jaarlijkse benefietavond in Theater de Beun in Heiloo. Er wordt een veiling gehouden en een film ‘Ben is back’ gepresenteerd.

Voor de benefietavond zijn de volgende regionale projecten geselecteerd waarvoor geen financiën beschikbaar zijn uit de algemene middelen van de zorgorganisaties:

• Esdégé Reigersdaal: audiovisuele apparatuur voor het gezinsvervangend tehuis ‘De Bosgroet’ in Langedijk
• Heliomare College Alkmaar: bijenkorf met toebehoren voor honing maken t.b.v. de Groenopleiding in Oudorp
• ‘s Heerenloo Noorderhaven: kunstwerken voor de wegaanduidingen in het park die herkenbaar zijn voor bewoners met een beperking.

Het programma van dit ‘avondje uit’ begint om 18.30 uur. U wordt ontvangen met koffie of thee met petitfour. Om 19.15 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur wordt u welkom geheten en krijgt u uitleg over de avond en de projecten. Hierna volgt een miniveiling door een waarachtige veilingmeester. U kunt bieden op vele mooie kavels, van een slagroomtaart tot elektrische fiets. De opbrengst is geheel bestemd voor de projecten.

Aansluitend wordt de film ‘Ben is back’ gepresenteerd, een aangrijpende film met in de hoofdrol Julia Roberts. Een schitterende verfilming van de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar verslaafde zoon en de zorg voor haar gezin.

Na de film is er een gezellige nazit en kunt u onder het genot van een drankje en een hapje nagenieten van de film en/of uw eventuele bod op een kavel.

De toegangsprijs voor deze ‘aangeklede’ filmavond bedraagt slechts € 30 p.p., dit is inclusief koffie/thee met petitfour en twee consumptiebonnen voor na de film. De helft van dit bedrag komt ten goede aan de goede doelen. Kaarten kunt u op de avond zelf verkrijgen bij de kassa of bestellen bij Thomas Leijen, tel. 06-30314946 of e-mail thleijen@hetnet.nl.