Gerrit Bruil neemt u in de bibliotheek in Bergen mee in de wereld van UFO’s.

Gerrit heeft op dertienjarige leeftijd zelf een UFO waargenomen en houdt zich sindsdien bezig met de grote zoektocht naar informatie over ‘ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen’. Hij is daarbij zelf ook kritisch, maar kan als geen ander de grotere verbanden laten zien.Hij zal veel verzamelde bewijzen laten zien, ondersteund door beeldmateriaal, verklaringen van astronauten, piloten en militairen.

Gerrit Bruil gaat ons op deze avond meenemen op een mooie reis door de tijd. Ook archeologische vondsten dragen bij en het totaal zal je doen verbazen. De vraag ‘Waarom heb ik dit nooit eerder geweten?’ zal waarschijnlijk bij je opkomen. Vragen die Gerrit beantwoordt zijn: Wordt onze planeet aarde bezocht door buitenaardse intelligentie? Welke archeologische bewijzen zijn er? Wat zijn de waarnemingen op onze planeet en tijdens onze ruimtereizen? Wat houdt NASA voor ons verborgen? En zegt dit ook iets over ons bestaan als ‘mens’ op deze planeet?

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden

U bent van harte welkom op woensdag 20 maart. Start is om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1, Bergen. De toegang is 11 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06-51599293.