De politieberichten van maandag 4 maart tot en met zondag 10 maart 2019.

Castricum
Vrijdagavond 8 maart rond 19.00 uur melding van een overval op een pizzabezorger op de fiets. Deze overval zou hebben plaats gevonden op de Pernéstraat te Castricum. De pizzabezorger zou zijn beroofd van zijn portemonnee en de overvaller zou lopend weggegaan zijn in de richting van de Torenstraat. Ondanks zoekactie van de politie en Burgernet melding is de overvaller niet aangetroffen.
Lees meer in dit artikel.

Zaterdag 9 maart rond 5.00 uur melding van een vechtpartij op de Dorpsstraat. Ter plaatse bleek dat een manspersoon jongeren aangesproken had op het feit dat zij graffiti aan het spuiten waren bij het NS station te Castricum.Even hierna is de man op de Dorpsstraat door zeker twee jongens in elkaar geslapen en geschopt. Een van de jongens is op aanwijzing van het slachtoffer en getuigen aangehouden. De andere jongen kwam zich ter plaatse zelf melden. Ook deze persoon is aangehouden.

Zaterdagmiddag 9 maart rond 12:30 uur melding van winkeldiefstal bij een supermarkt in winkelcentrum Geesterduin. Een medewerker van de supermarkt had gezien dat een jongen 6 blikjes Red Bull en een flesje Crystal Clear bronwater had gepakt en hiermee voorbij de kassa was gelopen zonder te betalen. De 16 jarige jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Alkmaar.

In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart hebben onbekenden het raam ingeslagen van de Bloemenkiosk op de Stationsweg te Castricum.

In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart zijn er twee 17 jarige jongens aangehouden in Castricum. Een van de jongens is aangehouden ter zake vernieling van een politievoertuig en de andere jongen ter zake belediging van een politieambtenaar. Lees meer in dit artikel.

Limmen
Zondagmiddag 10 maart zijn er tussen 12:30 – 13:00 uur, waarschijnlijk in de omgeving Goudstuk/ Bogerdlaan, een groot aantal postpakketten gestolen uit een bedrijfsauto. Gezien het aantal pakketten moeten die pakketten overgezet zijn naar een andere auto. Mocht iemand in de omgeving iets verdachts gezien dan graag contact opnemen met 0900-8844.