Onzinnige vernieling woning Sleutelbloem te Uitgeest

Tussen donderdag 14 maart 19:00 uur en vrijdag 15 maart 07:15 uur 2019 heeft er een vernieling plaatsgevonden vermoedelijk met een luchtbuks. Bewoner zag twee gaatjes in een raam aan de achterzijde van de woning. In de tuin werd een platgeslagen kogeltje gevonden. Aangifte is opgenomen.

Bestuurder met drank botst tegen verkeerslicht..

Op vrijdag 16 maart 2019 om 18.10 uur kwam er een melding van ongeval met letsel aan het Stationsplein kruising Provincialeweg N203 te Uitgeest. Ter plaatse stond er een voortuig met de voorzijde tegen het verkeerslicht aan geparkeerd. De voorzijde van het voertuig was tot en met het voorraam kapot en airbags waren uit. Bestuurder blies een “F” indicatie waarna de bestuurder mee is genomen naar het politiebureau. Tegen de bestuurder wordt proces- verbaal opgemaakt. Letsel viel uiteindelijk mee.

Melding schoorsteenbrand op de Achterloet te Uitgeest.

Zaterdag 16 maart 2019 te 18:50 uur was er een flinke rookontwikkeling in en om de woning. Bewoner had zelf de haard al gedoofd, echter bleven er vonken uit de schoorsteen komen. Er waren geen gewonden en er was niemand meer in de woning. Brandweer ter plaatse met een hoogwerker en heeft de schoorsteen gedoofd.