Mireille Kaptein is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2019. Mireille is algemeen directeur van het in Heiloo gevestigde Kaptein, de flexibele verpakker van kaas en boter en producent van smeltkaas en poederkaas.

Mireille (46) geeft al ruim tien jaar leiding aan het familiebedrijf met vestigingen in Heiloo, Oosthuizen en het Belgische Bilzen. Tijdens een versoberde bijeenkomst wegens de terreurcrisis in Utrecht kreeg Mireille Kaptein de prestigieuze Prix Veuve Clicquot, Business Woman of the Year Award uitgereikt door Marry de Gaay Fortman, voorzitter van het bestuur van Topvrouwen.nl.

Mireille Kaptein, de 38e Zakenvrouw op rij in Nederland, toonde zich zeer vereerd met de prijs, die voor haar als een verrassing kwam.

“Ik zie de prijs als aanmoediging voor alle ondernemende vrouwen van Nederland. Mijn advies aan hen allen: laat je niet weerhouden door een plafond, of die nou van glas is of van beton, maar sta pal voor je ambities, je bedrijf en grijp je kans,”

In de Uitkijkpost van 20 maart leest u meer.