Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 april tussen 15.30 -17.00 uur en 19.00- 20.00 uur kunnen kinderen en volwassenen zich weer inschrijven voor de avondvierdaagse Uitgeest.

Dit wandelevenement, georganiseerd door Speeltuinvereniging Kindervreugd, wordt gelopen van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 april. Start en finish zijn alle dagen bij de speeltuin. Met natuurlijk op de vrijdag de feestelijke binnenkomst op het sfeervolle Reghthuysplein, waarna iedereen doorloopt naar Speeltuin Kindervreugd om de verdiende medaille op te halen.

Kinderen tot en met basisschoolgroep 5 lopen elke dag een route van 5 km door het dorp, start 18.00 uur. Ouders zorgen ervoor dat hun kind onder begeleiding van een volwassene loopt. Dat mag in een groepje, de begeleiding mag wisselen en dient ook een stempelboekje te hebben. Inschrijfgeld: 4 euro, geen inschrijving op de loopdagen mogelijk. Kinderen van groep 6 tot en met 8 en ouder en volwassenen lopen elke dag 10 km, start 18.15 uur, deze routes gaan ook door de buitengebieden. Inschrijfgeld € 4,- (inschrijving is op 1e loopdag is mogelijk: 4,50 euro).

Inschrijfformulieren zijn via de scholen verspreid en aanwezig bij de inschrijving in het gebouw van Speeltuinverenging Kindervreugd, Middelweg 108-110, 1911EK Uitgeest. De avondvierdaagse is te volgen via de Facebookpagina van Speeltuin Kindervreugd.