Op zaterdag 23 maart zijn de HighLow Rangers begonnen aan het tweede deel van hun tiendaagse rally door Scandinavië.

Vanuit Helsinki vervolgen de mannen hun reis via Estland, Letland, Litouwen, Polen en Duitsland richting hometown Heiloo. Onderweg zullen zij weer een aantal opdrachten uitvoeren. Wat ze te wachten staat, weten zij niet van tevoren. De opdrachten worden per dag toegestuurd.

Vrijdag 29 maart verwachten de mannen rond 18.00 uur aan te komen bij een van hun sponsors, Café de Wit op de Heerenweg. Na zo’n 6800 kilometer te hebben afgelegd wordt er een feestje gevierd met muziek van de bekende Heilooër Stef Haazelager. Tijdens deze avond wordt voorlopige sponsorbedrag bekend gemaakt.

Als je de mannen wilt volgen kijk dan op de website van de HighLow Rangers en/of houd de Facebookpagina in de gaten.