De nieuwe voorstelling van de Egmondse toneelvereniging De Flierefluiters is er een van Alan Ayckbourn met als titel ‘Verwarringen’. De voorstelling wordt van 10 tot en met 13 april gespeeld in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Het wordt weer een ouderwets avondje lachen met het stuk Verwarringen, een hilarisch, verrassend en enorm tot de verbeelding sprekend blijspel onder regie van Cok Sjoukens.

Merkwaardige trekjes

Op dit moment, as we speak, is toneelvereniging Flierefluiters druk met de repetities van ‘Verwarringen’ (Confusions) van Alan Ayckbourn, de ‘most famous’ Engelse toneelschrijver van het ultieme blijspel. Stukken als ‘Slippers’, ‘Liefde half om half’, ‘Prettige Feestdagen’ en ‘Bedkwartet’ waren wereldwijd grote hits. Het stuk bevat vier aktes die elk afzonderlijk te spelen zijn maar die ook met elkaar van doen hebben. Schone schijn, uitgebluste relaties en merkwaardige mensen met net zo merkwaardige trekjes zijn onderwerpen die in al zijn herkenbaarheid terug te zien zijn op het toneel.

Kaarten

De aanvang van de voorstellingen is 20.15 uur. Kaarten kosten 11 euro en te verkrijgen bij:De website: www.flierefluiterstoneel.nl Geert Bes tabaksspeciaalzaak, Voorstraat 48, Egmond aan Zee, Kringloopwinkel Tol, Lamoraalweg 53 B, Egmond a/d Hoef. Telefonisch via 06-17361425.