Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 de 12e editie van de culturele manifestatie In cultureel centrum Geesterhage te Castricum. Met als thema: cultuur verbindt!

En dat geldt zowel voor jong en oud en alles wat daartussen in zit, maar ook de verbinding tussen alle culturele disciplines die zich op 9 en 10 maart laten zien en die elkaar misschien vinden in een stukje samenwerking in de toekomst.

Voor heel veel mensen was het in 2017 een feest om te mogen optreden in de gloednieuwe theaterzaal Koningsduyn en alle andere nieuwe ruimtes in gebouw cultureel centrum Geesterhage. Volgens Tanya de Goede en Gerda van Buren (bestuursleden) waren de ervaringen van iedereen zo positief, dat de organisatie ook dit jaar weer graag in zee gaat met cultuur Geesterhage, Toonbeeld en de bibliotheek Kennemerwaard.

“Het belooft weer een weekend lang ’n bruisend gebeuren te worden met zang, dans, muziek, poëzie, theater, beeldende vormgeving en andere culturele ‘uitspattingen’. Het evenement is bedoeld voor de mensen in de gemeente Castricum; daar horen natuurlijk ook Limmen en Akersloot en De Woude bij”, benadrukken ze nog maar eens.

Ook de bibliotheek doet weer mee en daar vinden de activiteiten plaats gericht op literatuur en poëzie. Stichting Oer IJ en Het Huis van Hilde zijn daar ook beide dagen te vinden met een informatiestand.

Op de website is een compleet overzicht van het programma te vinden en ook alle informatie over iedereen die meedoet.