Van 18 tot en met 22 februari was het klusweek in Het Brunogebouw. Medewerkers van Jongerenwerk Heiloo en 24 jonge vrijwilligers staken de hele week de handen uit de mouwen. In die week is het voormalig jongerencafé, het Brunogebouw, omgetoverd tot hét Jongerencentrum van Heiloo. Het was een geweldig project. De jongerenredactie maakte er een filmpje van.

In het jongerencentrum zijn alle jongeren van 10 t/m 23 jaar kunnen welkom. Een brede doelgroep, maar het Jongerencentrum is voor de verschillende doelgroepen, op verschillende tijden geopend. Jongerencentrum Heiloo is woensdag- en vrijdagmiddag geopend van 10:00 t/m 15:00 uur geopend voor tieners tussen de 10.00 uur en 15.00 uur. ‘S avonds is de toegang voor jongeren van 16 t/m 23 jaar. In het nieuwe gebouw worden er veel activiteiten georganiseerd.

Verschillende jongeren hielpen mee om het Brunogebouw om te toveren in hét jongerencentrum van Heiloo. De jongerenredactie maakte daar een prachtig filmpje van. Marijn interviewde jongerenwerker Maarten van der Molen, jongerenwerker Ester Schotten, burgemeester Hans Romeyn, het klusteam en wethouder Elly Beens. Benieuwd geworden? Bekijk het filmpje hier.