Het brandweernieuws van maandag 11 tot en met zondag 17 maart.

Castricum
Dinsdagmiddag 12 maart om 13:11 uur werden de brandweerlieden opgeroepen voor een buitenbrandje aan de Vondelstraat in Bakkum. Er was vuurwerk afgestoken op een bankje in het parkje, hierdoor was het bankje wat gaan smeulen. De brandweerlieden hebben een nacontrole uitgevoerd en konden al snel weer retour.

Vrijdag 15 maart waren er twee loze brandmeldingen. De eerste was om 09:50 uur bij serviceflat Sans Souci, deze melding werd veroorzaakt door slijpwerkzaamheden in het gebouw. De tweede was om 14:33 uur bij het A-gebouw aan de Oude Parklaan. Deze melding werd ook weer ingetrokken.

Zaterdagmiddag 16 maart om 16:39 uur werd de brandweer opgeroepen voor een melding van stormschade aan de Geesterduinweg. Bij het in aanbouw zijnde appartementencomplex waaiden de steigerplanken door de lucht. De brandweer heeft een gedeelte afgezet met rood/wit lint. En de brandweerlieden hebben een hoop planken veilig gesteld door ze vast te binden en binnen in het gebouw te leggen.

Limmen
Zaterdagavond 16 maart om 18:17 uur was er een loze brandmelding bij het klooster van Heiloo aan de Hogeweg in Heiloo.