Op zondag 17 maart wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee voor de vijfde keer een internationale beurs voor verzamelaars van oud reclamemateriaal georganiseerd. Op deze beurs zullen hoofdzakelijk originele, oude emaillen reclameborden te vinden zijn. Maar ook zijn neonreclames, winkeldisplays en reclameblikken in ruime mate aanwezig.

Inmiddels hebben zich verzamelaars en handelaren uit Nederland, BelgiĆ«, Duitsland, Frankrijk en Denemarken aangemeld. Deze beurs is een must voor verzamelaars van oud reclamemateriaal, maar ook voor bijvoorbeeld oldtimerbezitters die de wanden van hun garage willen versieren is er van alles te vinden op het gebied van automobilia. En ook voor bedrijven die hun historisch archief aan willen vullen is dit ‘the place to be’.

Het evenement wordt georganiseerd door Rith Groot en Bart Oostindie. Samen zijn zij eigenaar van het Emaillen Borden Museum dat eveneens in Hotel Zuiderduin te vinden is. De beurs vindt plaats op zondag 17 maart van 09.00 tot 13.00 uur. De entree is gratis. Ook de standplaatsen voor verzamelaars/handelaren zijn gratis. Mocht u nog vragen hebben (of een emaillen bord dat u wilt verkopen) dan kunt u een mailtje sturen naar oostindie@hotmail.com.