EGMOND AAN DEN HOEF – Na de succesvolle edities van afgelopen jaren verandert Dorpshuis Hanswijk op 23 februari wederom in een kabouterparadijs tijdens Chouffe in de Hoef! Een gezellige Kabouteravond met La Chouffe bier, dit betekent heerlijk kabouterbier van de tap. Ad Glas & D-Jeffrey maken dit jaar het feest geheel compleet.

Tijdens deze avond krijgen bezoekers per Chouffe biertje (of ander drankje) een kabouteritem. Deze items bestaan uit een kaboutermuts, een bril, een baardje en een verrassingsitem Na vier items ben je een volgroeid kabouter(vrouw)tje en kan het feest pas echt beginnen. Tickets kosten 14,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.chouffeindehoef.nl. De opbrengst van de kaartverkoop is bestemd voor het onderhoud en de aanschaf van instrumentarium van Lamoraal van Egmont en de jeugd van Lamoraal van Egmont.