EGMOND-BINNEN – De doorgewinterde muzikanten van Wet T-Shirt Contest rammen zich sinds eind 2008 naar alle uithoeken van Nederland; van Den Helder tot aan Den Bosch. En niet zonder succes! Zo vielen ze bij elke wedstrijd waaraan ze meededen in de prijzen, stonden ze op de planken bij talloze festivals en podia van formaat en deelden ze het podium met verschillende grote namen als Dog Eat Dog en Def-P & The Beatbusters.

Door hun moddervette, dansbare grooves,snoeiharde riffs, uitdagende licks en energieke podiumpresentatie wordt de band liefkozend omschreven als een samensmelting van muzikale grootheden als Urban Dance Squad, Rage Against The Machine, Frank Zappa, Red Hot Chili Peppers en Parliament Funkadelic.

Poppodium JOEB is te vinden aan de Visweg 45 te Egmond-Binnen. De zaal is om 20.00 geopend en de entree is gratis.