Een inwoner van Uitgeest, woonachtig in de omgeving van het station (J. E. De witstraat / Geesterweg) heeft vannacht ongewenst bezoek gehad van een nog onbekende man. De man belde middenin de nacht aan bij de woning van de vrouw en haar gezin.

“En dan gaat om half 3 inde nacht/ ochtend de bel eerst denk je nog hoor het niet goed. Onze zoon is zo slim kijkt door de brievenbus en ziet iemand met zijn rug naar de deur staan met een capuchon op vervolgens belt de man nogmaals aan”, meldt de bewoonster op de Facebookpagina “Je bent Uitgeester als”. De vrouw riep uit het badkamerraam dat de man weg moest gaan, nadat de man antwoordde dat hij op zoek was naar ‘een rustplek’, nam de man de benen. Een alerte buurtbewoner belde de politie. De agenten ter plaatse stelden een onderzoek in maar de man werd niet meer aangetroffen.

Bij de geschrokken inwoner komen inmiddels berichten binnen van andere inwonenden van Uitgeest waar vannacht ook aangebeld is, bijvoorbeeld op de Waldijk.