De bekende muzikanten Willem Schoone (bas, gitaar, zang), Victor Posch (sax, piano, zang) en Robbert Smit (gitaar, zang) spelen zondag 3 maart hun eerste muziektheatervoorstelling ‘We naderen het Indianengebied’ in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee.

Schoone, Smit & Posch zijn rasmuzikanten met een grote staat van dienst. Zij speelden in een groot aantal bekende en onbekende bands en met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd’s. In deze eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder meer hun leven als muzikant, de spuit, oude auto’s en de liefde. Ze begeleiden hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers. In deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock ‘n roll af met country, blues en ballads.

Met deze muzikale theatervoorstelling treden zij zondag 3 maart vanaf 16.00 uur op in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. De zaal is vanaf 15.30 uur open. Toegangsprijs 15 euro. Voorverkoop via kaartverkoop@kunstgetij.nl.