HEILOO – Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er allerlei activiteiten in de bibliotheek.

Jeugdtheater

Zondag 17 februari 2019, 11.00 uur. Het prentenboek ‘Nog 100 nachtjes slapen‘ is omgetoverd tot een prachtige voorstelling met aanstekelijke liedjes. Kaarten à € 5,- zijn te reserveren bij Stichting Potitco via info@potitco.nl of telefonisch (06-86608248). Prijs incl. limonade en koffie/thee.

Workshop vloggen

Kijk je ook zo graag naar vlogs, en wil je zelf leren hoe dat moet? En ben je 10 jaar of ouder? Op maandag 18 februari van 13.00 tot 16.00 uur helpen we je op weg met filmen en monteren. Geef je snel op via www.bibliotheekheiloo.nl, er is maar ruimte voor 10 deelnemers.

CoderDojo

Programmeer mee in de CoderDojo. Op 19 februari, van 14.00 – 16.00 in de bibliotheek kijken we samen naar de nieuwste versie van Scratch. We zorgen voor een paar leuke nieuwe projecten die je kunt bouwen, en je kunt natuurlijk ook verder werken aan je eigen project. Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist. Verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl.

Winterklooien

Woensdag 20 februari, 16.00 – 17.00 uur. Van afvalkarton kun je de mooiste, grootste gevaartes bouwen! Het eindresultaat wordt in de bibliotheek tentoongesteld. Aanmelden is niet nodig.

Luisteren naar klassieke muziek

Het onderwerp van deze middag is: ‘Schilderijen van een tentoonstelling’. We luisteren samen met Gert Floor naar muziek van Modest Moessorgski en Maurice Ravel. Waar zou het over gaan, en welke instrumenten hoor je? Voor kinderen vanaf 8 jaar, op vrijdag 22 februari van 13.30 tot uiterlijk 14.45 uur. Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist. Verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl.

Peutervoorlezen

Elke vrijdagochtend om 10.30 uur. Kom lekker genieten van samen lezen én samen spelen tijdens het wekelijkse peuteruurtje. Een gezellige ochtend rond boeken voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders/oppas.