Vitesse maakt zich al op voor zijn 100 jarige bestaan in 2022. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk (oud)leden, maar zeker ook de jongste leden, van een geweldig feestjaar kunnen genieten. Daarom is er een ‘100 jaar Vitesse’22 commissie’ in het leven geroepen.

Deze commissie wil zoveel mogelijk huidige- en oudleden oproepen om ‘Ambassadeur’ te worden. Het is de bedoeling om van 2 tot 3 jaargangen van jouw geboortejaar zoveel mogelijk namen en (mail)adressen van teamgenoten, leiders en trainers te achterhalen. Wanneer jij je hiervoor aanmeldt, zal verder uitgelegd gaan worden wat er van je verwacht wordt. Het is de bedoeling dat er mooi beeldmateriaal en herinneringen loskomen voor een schitterend jubileumboek.

Het eeuwfeest start op 11 mei 2021 en duurt een heel jaar. Aan het einde van dat jaar zal er een gigantische reünie plaatsvinden waar alle leden, oud-leden, leiders en trainers elkaar weerzien en kunnen kennismaken met de toekomst van Vitesse’22.

Vitesse kijkt uit naar veel enthousiaste aanmeldingen voor het ambassadeurschap!

Aanmelden kan via e-mail: 100jaar@vitesse22.nl.