Annelies Spaargaren verzorgt woensdag 13 februari van 19.30 tot 22.00 uur een spirituele avond over kwaliteiten en krachten van trauma’s in de bibliotheek in Bergen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Sinds 1996 werkt Annelies Spaargaren als paragnostisch en regressietherapeut in haar praktijk Eye-Openers in Schoorl. Als medium heeft zij het vermogen om onverwerkte en bevroren emoties zoals boosheid, verdriet, wanhoop, machteloosheid enzovoort te voelen. Daardoor kan ze de beperkende overtuigingen op het spoor komen. Zij helpt mensen met zowel psychische- als lichamelijke klachten. In haar werk ontdekte zij de hoopgevende boodschap dat in ieder trauma een kwaliteit verborgen zit. Wanneer je anders tegen je beproeving aankijkt is dat inzicht heel bevrijdend. Ervaring van haar cliënten is dat ze daarna de levensstroom weer voelen.

Grondtrauma’s en oerwonden

Als heldervoelend medium ontdekte Annelies zesentwintig ‘Grondtrauma’s’ en dertig ‘Oerwonden’, die ons levenspatroon sterk beïnvloeden. Omdat zij haar ontdekkingen wilde delen, schreef zij een grensverleggend boek. Vanavond deelt zij haar positieve bevindingen en diepgaande inzichten die in haar boek ‘Van Wonden naar Wonderen’ beschreven zijn. Meer weten over Annelies Spaargaren? Kijk op www.eye-openers-therapy.com. Ben je benieuwd wat jouw trauma is? Annelies kan je leren wat de kracht hiervan is? Wil je weten hoe je deze inzichten in je leven kan gebruiken? Kom dan naar deze bijzonder boeiende lezing en boekpresentatie ‘Van Wonden naar Wonderen’.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard. De lezing is in de locatie aan de Dreef 1 in Bergen. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of 06-51599293.