De 18-jarige Joyce Duijn uit Uitgeest siert deze week de cover van de LINDA. Samen met Linda de Mol en twee andere mooie dames schittert zij op het glossy magazine alsof poseren dagelijkse kost is.

Helaas is poseren geen dagelijkse kost voor deze dames, dat is eerder de ziekte waaronder de dames gebukt gaan. Die vreselijke ziekte met het K- woord erin. “Gebukt gaan” is trouwens erg negatief uitgedrukt, dat past helemaal niet bij ze: deze positieve shining ladies maken er namelijk stuk voor stuk het beste van. De positiviteit straalt van ze af. Joyce die op haar 14e voor het eerst kanker kreeg en het inmiddels voor de vierde keer heeft, zegt in het interview in de LINDA.:

“Als ik me ook maar een beetje goed voel, dan ga ik met mijn vriendinnen naar de kroeg. Zelfs toen ik kaal was dacht ik: je moet er het beste van maken, pruik op en gaan”.

Op woensdag 6 maart vindt u in de papieren editie van De Uitgeester het thema: zorg en welzijn, mét daarbij een uitgebreid interview met onze plaatsgenote Joyce.