Op 6 juni 2019 doet Edwin Reimers mee aan Alpe d’HuZes. Edwin wil die dag de berg twee keer bedwingen om zo veel geld op te halen voor het KWF. Daarom zoekt hij sponsoren en klanten van Albert Heijn kunnen hem ook een handje helpen.

Edwin (42), woonachtig in Krommenie en vader van twee kinderen, werkte tot voor zes jaar geleden bij Albert Heijn in Winkelcentrum t Loo. Nu, na een aantal jaar in andere filialen gestaan te hebben, is hij weer als teamleider in deze winkel werkzaam. Edwin wil meedoen aan Alpe d’HuZes omdat hij van heel dichtbij heeft meegemaakt wat kanker met een mens kan doen. Zelf heeft hij 5 jaar geleden een nieuwe hartklep gekregen maar dat weerhoudt hem er niet van deze uitdaging aan te gaan.

Edwin:

“Mijn buurman heeft twee jaar geleden meegedaan. Toen dacht ik dit wil ik ook. Nu gaan we samen. Inmiddels heb ik ruim € 900,00 aan sponsorgeld opgehaald. Maar er is nog veel meer nodig.”

Bij Albert Heijn in Winkelcentrum ‘t Loo staat inmiddels een zuil naast de lege flessenautomaat. Mensen die Edwin willen sponsoren kunnen daar hun emballagebon in doen. Vanaf 18 februari is dit ook mogelijk bij Albert Heijn in Winkelcentrum Het Hoekstuk. Albert Heijn Ypestein volgt in april.

Op 31 mei wordt het totale bedrag van de emballagebonnen bekend gemaakt waarna Edwin op 1 juni naar Frankrijk vertrekt.

Tekst: Yvonne van Stiphout