Afgelopen week deden ruim 280 kinderen en volwassenen mee aan de sportieve vakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland.

Met veel enthousiasme werd er gesport en gespeeld op diverse locaties in de buurt. Elke schoolvakantie worden gratis activiteiten georganiseerd voor kinderen die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan.

Over de kop in de saltostoel, schommelen, touwzwaaien, voetballen, trefballen en een te gekke tennisclinic van tennisvereniging HLTC Marquette! Slechts een greep uit het programma van de kleuter- en sportinstuif in de sporthallen de Waterakkers in Heemskerk. Mascotte Druppie was ook weer van de partij. Druppie stimuleert kinderen om vooral water te drinken. Albert Heijn Heemskerk verzorgde een gezonde snack en doneerde appels en bananen voor alle 190 kinderen.

In Castricum werd samen met volleybalvereniging Croonenburg de combiclinic smashbal en sportinstuif georganiseerd. Het waren geslaagde activiteiten.