HEILOO – Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, zo ook de donderdagen in Heiloo.

Zij starten elke eerste donderdag v.d. maand op “de Dors” tennisvereniging www.tcheiloounited.nl. De andere donderdagen op de de bovenstaande locatie op het terrein van Willibrordus. Adres: Activiteitencentrum op Landgoed Willibrordus, Bullaan 2, Heiloo Bereikbaarheid: Vlakbij de ingang van het landgoed tegenover de brandweer.

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken.

De stichting heeft een brede achterban van organisaties op het gebied van welzijn, gezondheid, (wandel)sport en natuurbescherming. Het doel is gratis wandelingen te verzorgen voor iedereen in Nederland, op bescheiden afstand van zijn huis en minstens één keer per week. Sinds september 2015 wordt er gewandeld op Texel en in Haarlem, IJmuiden, Overveen, Heemstede, Castricum, Haarlemmermeer, Heerhugowaard, Leeuwarden, Drachten en Beetsterzwaag. Inmiddels wordt er op meer dan 40 locaties gewandeld, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Groningen.

Wandel gezellig mee, het is gezond én u geniet van mooie natuur. Kijk voor meer informatie op www.gezondnatuurwandelen.nl