SCHOORL – De schetsontwerpen voor het nieuwe Klimduinplein, de Paardenmarkt en de Heereweg zijn klaar. Samen met een meetekengroep van ondernemers, bewoners en partijen als de Fietsersbond, is vanaf vorig jaar gewerkt aan een nieuwe inrichting van de openbare ruimte van het centrum van Schoorl.

De ontwerpen worden gepresenteerd tijdens een inloopavond op 13 februari van 19.30 tot 21.00 uur in De Blinkerd in Schoorl. De ontwerpen zijn vanaf die dag ook te vinden op de website. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Ook ontwerp Heereweg nu gereed
Sinds afgelopen zomer zijn de nieuwe ontwerpen voor de Paardenmarkt en het Klimduinplein al te zien op de website www.denkmeeoverschoorl.nl. Hier konden inwoners ook een reactie geven op de ontwerpen. Voor een nieuwe inrichting van de Heereweg tussen de Laanweg en Sportlaan wilde de gemeente wachten op de uitkomsten van een verkeersonderzoek. Daarna heeft de gemeente in oktober een gespreksavond georganiseerd voor inwoners en ondernemers om input te verzamelen voor het ontwerp.