De politieberichten van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari.

Maandag 11 februari tussen 17:15 en 22:15 uur is er ingebroken bij een woning aan de Orchideelaan te Castricum. In eerste instantie heeft men gepoogd om de schuifpui open te breken. Toen dat niet lukte heeft men een gat in het raam gemaakt. Het is onbekend of er goederen zijn weggenomen.

Op woensdag 13 februari omstreeks 19.47 uur zagen agenten een brommer op de Geesterduinweg rijden. Een jongedame reed en een jongeman zat achterop. Beiden werden herkend door de agenten, want ruim een jaar terug werd de jongen nog bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en toen zat zijn vriendin, dezelfde dame, achterop. Bij staandehouding bleek, dat de jongeman wel een rijbewijs had gehaald, maar de jongedame niet. Zij heeft een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

Op vrijdagavond 15 februari omstreeks 23.45 uur zagen agenten op de Pastinaak een personenauto rijden. Bij controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van alcohol. Tegen hem wordt proces-verbaal op gemaakt

Enkele uren later, op zaterdag 16 februari omstreeks 03.05 uur zagen agenten op de Stationsweg in Castricum een auto wat slingerend rijden. Daarbij werd ook een trottoirband licht geraakt. Bij staandehouding bleek de bestuurster wel onder invloed te zijn van alcohol maar niet in het bezit van een rijbewijs B. Tegen haar wordt twee keer proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs AM (bromfiets) is ingevorderd vanwege het hoge promillage. De beide mannelijke inzittenden, die nog veel meer onder invloed van alcohol waren, hadden haar overgehaald om te gaan rijden.

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 februari is tussen 18.00 uur en 10.45 uur een inbraak geweest bij een woning op de Grutto, in de wijk Noord-End. De bewoners waren afwezig. Een raam aan de voorzijde van de woning bleek geforceerd. De gehele benedenverdieping en de 2 bovenverdiepingen waren overhoop gehaald. Er is nog niet bekend wat er is weggenomen