De jubileumeditie van Midwinter TNNS startte vrijdag met sneeuwschuiven door de organisatoren en eindigde zondagmiddag met zonovergoten finalepartijen. De organisatie organiseerde het toernooi met veel enthousiasme dit jaar voor de vijfde keer.

De 180 deelnemers hebben genoten van de geweldige sfeer in het gemoderniseerde clubhuis, onder de prachtig aangeklede veranda en op de tennisbaan. Nieuw dit jaar was het Midwinter jeugd evenement. Vijftig kinderen van 7 tot 18 jaar jaar hebben laten zien dat tennis niet alleen ‘s zomers, maar ook ‘s winters een heerlijke sport is.

De inmiddels befaamde Tannes formule stond garant voor een sportief, feestelijk weekend met culinaire hoogstandjes. Tennissers uit de hele regio hebben kennis kunnen maken met de energie en gezelligheid die de inzet van vele vrijwilligers bij TV Het Vennewater teweeg brengt. Als je dit hebt gemist of als je door je deelname aan dit toernooi meer wilt ervaren van de leuke sfeer bij TV het Vennewater ben je altijd welkom. Of kom een gratis tennisclinic volgen bij een van de toptrainers op 10 maart tijdens de open dag. Meer informatie is te vinden op tvhetvennewater.nl