EGMOND AAN DEN HOEF – Pete’s Deconstruction Company (PDC) is aanstaande zondag 24 februari te zien in museumhoeve Overslot. Vanaf 16.00 uur speelt de top jazzformatie in deze zeer oude hoeve met de wonderbaarlijke akoestiek.

PDC heeft weer een nieuw programma, getiteld New Voice! Het kwartet van drummer Peter van Raamsdonk, saxofonist Frank Stolwijk, bassist Teake Ettema en gitarist Ton Mulders is een kwintet geworden. De eigenzinnige zangers Yvonne Mandigers voegt haar markante stem toe aan dit illustere gezelschap. Deze vijf musici zorgen voor eigenwijze vertolkingen van onbekend jazzrepertoire, weinig gespeelde standards uit het American Songbook en vooral ook eigen composities. Het project New Voice gaat vooral daarover, nieuwe muziek van gitarist Ton mulders en bassist Teake Ettema, én van Yvonne Mandigers! Verrassende composities die de typische PDC aanpak krijgen. Beleef al dan niet bekende muziek eens op een geheel andere wijze bij een optreden van dit jazzkwintet.

Museumhoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef. De zaal gaat om 15.00 uur open en de entree is vrij, maar kom op tijd!