BERGEN – De vrijdag begint goed bij de Taverne, met DJ Tavvie aka Steef van Leeuwen, met een voorkeur voor vinyl 12’s, sexy disco, edgy soul, hete funk, foute hits en beukende house. Oftewel het wordt een raar avondje waarop stilstaan geen optie is! 40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree.

Op zaterdag 2 februari staat E-mann eindelijk op het podium in Bergen. Zijn muziek brengt niet alleen troost en laat licht schijnen aan het einde van de tunnel, maar brengt vooral veel liefde en plezier! Energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie zijn de boodschappen die E-mann meegeeft in zijn muziek. Zijn nummers bestaan uit een reggae mix met ballads vol persoonlijke ervaringen en creativiteit. Zelf zegt E-mann:

“Mijn muziek kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen, verdrietig maken of kippenvel geven. Ik voel mij gezegend met mijn stem en ben nog nooit zo geïnspireerd geweest als nu.”

E-mann slaagt erin om zelfs op de grootste podia ter wereld een sfeer van verbondenheid te creëren. Aanvang 21.00 uur, vrij entree.

Zondag 3 februari is het de beurt aan Laura Kits & Band. Deze in Engeland opgegroeide countryzangeres en songwriter uit Amsterdam was deze zomer op pad met haar #JustADrifter Tour. Het bijbehorende album Skipper Canyon Road kreeg lovende kritieken van onder andere NPO Radio 2. Een tweede album werd in de nazomer van 2018 afgemaakt, en het eerste optreden daarna is in, waar anders…? De Taverne! En nu niet akoestisch maar met een potente, ervaren band. Dat belooft wat!

Café de Taverne, Karel de Grotelaan 1, Bergen.