Het NHB Blazers Kwintet verzorgt zondagochtend 24 februari vanaf 10.00 uur een koffieconcert in De Blinkerd in Schoorl.

Dit optreden is het derde in een reeks van vijf koffieconcerten. Het kwintet bestaat uit leden van het Noord-Hollands Blazers Ensemble (NHBE). Deze vijf professionele musici hebben een breed repertoire. Zo speelden zij eerder werken van Millhaud, Arnold en Janacek. Voor het concert in De Blinkerd spelen zij een klassiek programma met werken van onder anderen Danzi, Rossini, Mozart en Taffanel.

Het kwintet, bestaande uit Ikina van der Aar (hobo), Njola Ritzen (fluit), Maartje Peek (klarinet), Karel Bruin (fagot) en Christiaan Poel (hoorn) hoopt van harte veel bezoekers te kunnen verwelkomen op dit prachtige koffieconcert vol met licht klassieke muziek. Om 10.00 uur wordt gestart met koffie en gebak (bij de prijs inbegrepen). De optredens duren tweemaal een half uur, met halverwege twintig minuten pauze. Einde rond 12.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50. Kaartjes bestellen kan via www.ticketkantoor.nl/events/deblinkerd. Of koop ze aan de zaal.

Dorpscentrum De Blinkerd is te vinden aan de Heereweg 150 in Schoorl. Telefoon 072-5092068. Kijk ook eens op www.deblinkerdschoorl.nl en Facebook @deblinkerdschoorl